woensdag

8 tips voor galajurken.

De examens zijn bijna voorbij.Veel scholen hebben dan nog gala. Hier een aantal tips om de perfecte jurk te vinden.
Tip 1. Als je online je jurk wilt bestellen is het handig om eerst langs winkels te gaan om jurken te passen. En je te laten adviseren wat voor model jurk je mooi staat.
Tip 2.Als je nog niet weet wat voor jurk je wilt. Kan je op internet zoeken naar gala jurken en je word overspoelt met afbeeldingen. Daarbij kan je wat idee├źn opdoen.
Tip 3. Wil je gaan voor safe is zwart een goede optie. Je kan het altijd leuker maken met sieraden een tasje of leuke schoenen.
Tip 4.Hakken zijn altijd een eyecatcher en zeker geschikt voor het gala. Maar wil je er niet de hele avond op blijven lopen is het altijd handig om kleine platte schoentjes bij je te hebben en snel te wisselen.
Tip 5. Als je jurken gaat passen pas dan zoveel mogelijk jurken en verschillende modellen en kleuren om te kijken wat jij mooi bij jezelf vind staan.
Tip 6. In de winkel heb je een jurk gevonden die je heel mooi vind. Het is dan niet verkeert om nog een paar keer terug te komen om de jurk opnieuw te passen. Zo weet je zeker dat je er geen spijt van krijgt als je hem koopt. Of dat je een andere jurk toch net wat leuker vind. Neem je tijd.
Tip 7. Je hebt eindelijk je jurk gevonden.Dan kan je al gaan kijken wat je met je haar en make-up wilt doen met gala. Kijk in bladen of op internet voor wat jij mooi vind. En probeer dat vast uit. Zo weet je precies wat je op de dag van je gala wilt doen. En kom je niet voor een onverwachte verassing te staan.
Tip 8. Wil je niet te veel uitgeven voor een jurk dan zijn er natuurlijk ook goedkopere sites die ook leuke jurken hebben bijv.
H&M
Zara
Zalando
Nelly
Forever 21

Dit zijn de 8 tips. Ik hoop dat jullie er iets aan hebben.
En heel veel plezier met je gala!!