zondag

basic dingen voor make-up.

Als je net begint met make-up of niet heel veel make-up wilt kopen maar wel gewoon de basics in huis wilt hebben. Dan zijn dit de basis dingen voor een full face.
                                                                               
De ogen. Als je wel oogschaduw wilt dragen maar niet veel palletjes wilt hebben kan je ook gewoon een palette kopen met veel verschille oogschaduws erzin zo kan je toch alle kanten op en hoef je niet heel veel te hebben. Als je net begint met oogschaduw kan je het beste beginnen met neutrale oogschaduws om het te oefenen. Een oogschaduw basis om de oogschaduw mooi op zijn plaats te laten zin. Je kan een wenkbrauw potlood gebruiken. Je kan ook een oogpotlood gebruiken voor je waterlijn. En als je eyeliner wilt heb je een paar opties. Bijv. vloeibare eyeliner gel liner of een stift eyeliner moet je zelf kijken wat voor jou het beste werkt.

                                                                             Voor het gezicht. Kan je een foundation gebruiken een vloeibare foundation of een poeder foundation wat er voor zorgt dat onnefenheden weg worden gewerkt en je huid een kleur krijgt. Ook concealer voor donkere kringen of voor puistjes. Een poeder om het allemaal te fixeren je hebt witte poeders of poeders met een kleurtje. Dan kan je nog bronzer gebruiken om bijv te contouren. Een blush voor een blosje op je wangen en een highlighter voor een mooie glow.

Voor de lippen. Je kan een lipstick gebruiken wat vaak een dekkender effect geeft. Of een lipgloss en wil je geen kleur kan je ook nog altijd een gewone lippbalsem gebruiken.


Dit zijn alle producten die je nodig hebt voor een full face.