maandag

sleek oogschaduw palette.

De sleek palette. Ze zijn echt een hit. Zelf heb ik er ook twee genaamd het au naturel 601 palette en the original palette 594. Er zitten veel kleurtjes in een doosje waardoor je hem makkelijk mee kunt nemen als je niet teveel mee wilt nemen. Ook is het doosje niet te groot en dun wat het ook gemakkelijk maakt om het mee te nemen. Allebei de palette bevatten echt super mooi kleuren en zijn heel goed gepigmenteerd. In alle twee de palette zit een zwart. En die is ook diep zwart wat ik zelf een pluspunt vind. 
Het linkse palette is het original palette er zitten onder andere wat groen blauw paars en neutrale kleuren in. Heel uiteenlopend dus. Het is echt een mooi palette.

Het au naturel palette bevat gewoon neutrale kleurtjes en een mooie highlighter. Als je een neutrale look wilt maken is dit perfect.
Ik heb ze gekocht bij de misslipgloss shop voor 9.50 wat echt niet duur is. Ik hoop ook snel weer wat meer palette te kopen het is een heel mooi merk. De verpakking is ook gewoon simpel maar mooi. Perfect dus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten