dinsdag

sleek aqua collection lagoon palette.

Een aantal weken geleden heb ik het sleek sunset palette al laten zien.En in dat artikel heb ik ook verteld dat ik nog een palette had gekocht en die binnenkort nog zou laten zien.Dus vandaag laat ik jullie het sleek lagoon palette zien.En die komt uit de aqua limited edition.

Bij de sleek palette zit er altijd een zwart doosje omheen.En de limited edition palette hebben altijd een ander doosje eromheen.Heel handig zo kan je de palette goed uit elkaar houden.

Zo ziet het palette eruit.Ik heb dit palette uitgekozen omdat er ook wat felle kleuren inzitten.En het is een mix van matte en shimmer kleuren.En het is natuurlijk ook leuk dat dit palette limited edition is.
Er zitten een paar neutrale en een aantal felle kleuren.Er zit groen blauw geel roze een neutraal gouden kleur.Zwart en wit paars.En nog wat kleuren.Het is dus is een divers palette.Zelf vind ik felle kleuren wel leuk,maar ik draag het niet iedere dag.Dan is zo'n palette heel handig dan heb je veel felle kleuren in een palette in plaats van allemaal losse doosjes en palettes.
Hier heb ik wat kleuren geswatcht.De oogschaduws zijn goed gepigmenteerd.Al heb ik het idee dat een paar matte kleuren iets minder gepigmenteerd zijn.De zwart is goed zwart en de wit is ook super mooi.Dit is zeker een geschikt palette als ik felle kleuren nodig heb.En sleek heeft altijd goede oogschaduws vind ik.Ik heb nog geen enkel palette van sleek die niet goed gepigmenteerd is.De oogschaduw zijn makkelijk aan te brengen en gemakkelijk te blenden en op te bouwen.Dus ik kan je dit palette zeker aanraden.

Dit palette kost 9.50 euro.

Als je vragen tips of requests hebt kan je mij altijd mailen naar dutchbeautyblogger01@hotmail.com
Of een reactie achterlaten bij dit artikel.
Liefs Kim